moralfjant

ung & uppkäftig genushäxa

Jag pallar inte engagera mig men saknar det medföljande systerskapet som fan

Kategori: Sån är jag

Hej hej hej hej hej! 

Jag har nog saknat er mer än ni saknat mig! Är knäppt, pallar inte politika mig men saknar det ändå. Har liksom inget brinnande engagemang i hjärnan för anti-rasism, jämställdet eller liksom allmän PK-fiering av samhället. Kanske för att jag måste lägga mycket tankekraft på andra frågor. 
 
Men shiiit vad jag saknar att blogga och läsa andra grymma feministers bloggar. Systerskapet i kommentarsfälten, solidarititen, "us against the world-mentaliteten". Skulle allra helst bo i ett feminisitiskt kollektiv så jag utan minsta ansträngning fick ta del av sånt.
 
Vet ni vad jag vill göra? Jag vill ha en fet fest för alla grymma feminister. Inte alls för att bedriva feministisk kamp för min hjärna har inte den kapaciteten för tillfället men ba för att få lite systerskap i själen. I mina drömmar äter jag kladdkaka med Flickvänsmaterialet, Wdarknessfalls, Amra, Fanny, LD, Vardagsrasismen m.fl och vi har en najs time, snackar inte ens så mycket ba feeeeeling the ickesnubbig gemenskap. 
 
Hade ingen aning om att internet"relationer" (nej känner ju nästan inga av er på riktigt men ni fattar) kunde betyda så mycket för mig. 
 
ALLTSÅ NI ÄR SÅ HIMLA FINA, VET NI DET? Vill ba klämma ihop er i en hög i en matberedare, göra smoothie av er och sen ställa den i frysen så jag kan smutta lite smått på den hela sommar. 

Nu får ni veta anledningen till min frånvaro!

Kategori: Sån är jag

 
 
Jag gifte mig! Igår! Det va fett najs! :D (Ännu en syster förlorad åt patriarkatet, som Fanny skulle säga. Hähä)

Och tyveeeerr så kommer jag vara rätt off resten av sommaren också, troligtvis. Dels pga smekmånad (yeey!) men också för att jag fått mitt DRÖMJOBB typ, som verksamhetsansvarig på en fritidsverksamhet med idrottsinriktning som ska starta till hösten (YEEEEY!!!) så jag kommer ta mycket tid till att planera inför det. 
 
MEN ALLTSÅ VI KOMMER SES LITE DÅ OCH DÅ! <3

Detta är vad vi gör när vi stänger våra portar

Kategori: Rasism och fascism

Min vän Zara blev arg. På människors oförstående. På hur Sverige och Europa lyser av ignorans och brist på medmänsklighet. Så hon skrev en insändare till DN. Så bra!

 
 
 

Ledtråd

Kategori: Sån är jag