moralfjant

ung & uppkäftig genushäxa

Tåls att upprepas om muslimhatet

Kategori: Rasism och fascism

 
Först o främst: Nej Sverige hotas inta av islamisering, muslimer är inte onda eller ens kvinnofientliga som många vill framställa det som (inte mer än andra religiösa iaf). Som vanligt är det ett fåtal extremister som drar ner alla i skiten.
 
Och angående kvinnohat och islam: en slöja är inte mer förtryck än smink. Hur tänker jag nu? Kolla va jag skrivit tidigare, här.

Kommentarer

 • Amadeus säger:

  Jag skulle nog säga att det i vår kultur som har störst likhet med slöjan är det här *sätt in valfritt svärord* döljande av bröst som kvinnor måste syssla med.

  Det är ytterst tveksamt om det räcker med en tröja över ens, man måste se till att inga bröstvårtor skymtar, vare sig för att det är genomskinligt eller för att konturerna kan synas.

  Och det är bara okej att visa bröst om man är på stranden i bikini. (Fast självklart inte bröstvårtor).

  En del konservativa personer anser ju inte ens att bh:n som man använder för att dölja brösten ska synas. *suckar* Det finns de som vänder sig emot BH-band! (Och då inte bara av snygghetsskäl.)

  Och så de som jämför bröst med könsorgan... hm... tror då på allvar att kvinnor inte har andra könsorgan än bröst?

  //En kvinna som INTE har någon praktisk användning av BH (utom vid sporttillfällen) och kände för att klaga.

  (Och nu är det klart att i "slöjkulturer" så måste brösten också döljas...)

  Svar: Jamen där sa du nåt! Jag ogillar också behå och går gärna utan. Har helt slutat med bygelbehå då det inte behövs och är obehagligt, kan ibland ha topp dock pga kvinnliga bröst är så himla provocerande för vissa. Trist att det ska va så. Vi får starta en revolution och bränna behåar utanför riksdagshuset ;)
  Mican

  2012-12-18 | 23:52:37

Kommentera inlägget här: