moralfjant

ung & uppkäftig genushäxa

Angående att invandrare ska va tacksamma

Kategori: Rasism och fascism

Asså folk som tycker att invandrare med uppehållstillstånd (= svenska medborgare) ständigt ska vara tacksamma över att de fått komma hit - har ni blivit lobotomerade? Eller va är ert problem?

Ni tänker alltså att dom konstant ska leva med en tacksamhetsskuld? Att dom aldrig ska få klaga om något inte fungerar? Söka hjälp hos myndigheter som alla andra svenska medborgare? Att deras röst inte ska höras eller räknas på samma sätt? Va blir det för jävla liv? Du som nu tänker "passar det inte kan dom ju dra hem igen" gör samhället en tjänst och tänk om alternativt dränk dig själv.

Nää fan det håller inte att folk inte ska få samma rättigheter bara för att dom inte är födda i Sverige. Shit så dom ska komma hit och jobba och betala skatt, men inte själva få ta del av skattepengarna? Alla svenska medborgare måste få samma rättigheter. Tycker du annat ÄR DU RASIST. Honestly.

Gillar det Salar skrivit här:

Du har inget att vara tacksam över. Du arbetar lika hårt och bidrar till samhället som alla andra. Tjänster kräver oftast gentjänster, du betalar med blotta din existens. Du är inte längre här som gäst du är här som medborgare. Stå på dig! Kräv din rätt, för det har jag återigen börjat göra.

SALAR RASHID

Kommentarer


Kommentera inlägget här: