moralfjant

ung & uppkäftig genushäxa

Låt inte rasismen få fäste, hugg direkt!

Kategori: Rasism och fascism

Har ni hört om demonstrationen mot rasism som stormades av nazister? De skickade in smällare och kastade glasflaskor mot demonstranterna, rakt in bland barnvagnarna ba. Och knivhögg lite folk. 
 
Vi kan inte låta såna människor, en rasistisk ideologi, få fäste i samhället. Vi måste göra motstånd. Genom att aldrig nånsin acceptera rasistiskta uttryck, alltid säga ifrån. Genom att inte få rasistiska åsikter att framstå som ofarliga och harmlösa och välkomna i debatten - utan argt såga rakt av. Direkt. 
 
Och eftersom ord inte är tillräckligt alla gånger är andra medel mer än välkomna. Till exempel kan vi skjuta på marscherande rasister och nazister med vattenpistoler. Visa att de inte är välkomna. Sånt "våld" rättfärdigas med att deras ideologi är människofientlig, farlig, dödlig och INTE FÅR SPRIDAS. 
 
Att människor ska få leva tryggt oavsett etnicitet, kön eller sexuell läggning är sjukt mycket viktigare än att rasister får demonstrera. Principen om alla människors lika värde får inte tummas på med hänsyn till att människor ska få säga precis vad som helst. Dom möjliga följderna av deras hatiska ideologi måste förebyggas. Vi måste stoppa dom. Vi måste krossa rasismen. Nu.

Kommentarer

 • Anna säger:

  Det finns idioter (ursäkta mitt språk) inom alla rörelser och ideologier. Vänstersympatisörer (kommunister och dyl.) dyker allt som oftast upp när smr och andra sverigevänliga organisationer/partier demonstrerar. Varför uppmärksammar inte media detta?

  Rf och afa är ju kända för att mörda oskyldiga människor, inbrott och skadegörelse av privat egendom. Betyder det att de är representanter för hela rörelsen?

  Jag sympatiserar inte med smr, jag är inte nationalsocialist, men det betyder inte att jag tänker smutskasta en hel rörelse bara för att några enstaka personer gör några misstag medan jag ser genom fingrarna när samma saker sker inom rörelser som ligger politiskt närmre mina egna värderingar.

  Svar: Här behöver inte ursäktas för språkbruk. Att vänstersympatisörer försöker förstöra för människohatiska ("svenskvänliga") partier tycker jag är fett bra. Som jag skriver i inlägget tycker jag alla människors lika värde väger tyngre än obegränsad yttrandefrihet.
  Håller dock med om att enskilda individer såklart inte är representativa för hela rörelsen. Men en får ju kolla på vilken ideologi rörelsen vill sprida (hur pass skadligt) och bedöma vilka handlingar som är lämpliga efter det.

  Att jag smutskastar smr har inte så mycket att göra med att några få i partiet attackerar folk utan mer deras politik. Men såklart kan attacken ses som en del i ideologin.
  Mican

  2013-12-17 | 17:13:00

Kommentera inlägget här: