moralfjant

ung & uppkäftig genushäxa

Tråkigt att va sällskapskåt när en är ensam

Kategori: Sån är jag

JAAAAAG HAAAAAAAAAR TRÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅKIGT.

Det är sjukt hur rastlös jag blir av att vara ensam. Om jag inte hade bott med killen hade jag fan flyttat in i ett kollektiv. Typ bott i Villa Venusberget. 
 
Skulle ni kunna bo i ett kollektiv?

Kommentarer

 • Jasmine säger:

  Jag har bott i en studentkorridor, det var rätt awesome. Man kunde liksom vara ifred om man gick in på sitt rum och stängde, men man kunde i princip alltid sätta sig i "det allmänna rummet" och snacka drit med någon där. Och kanske laga mat och sådant tillsammans.
  Plus vi kom alltid på grymt roliga saker att göra t.ex. vi hade rörelsesensorer på lamporna så en gång krälade vi på golvet för att se om vi kunde ta oss någonstans utan att dem tändes ^^

  Svar: Ååååh vill ooooocksååå!
  Mican

  2013-02-18 | 22:34:57
  Bloggadress: http://megafistairpumprave.blogg.se
 • Catta säger:

  Ja jag bodde några månader i ett slags kollektiv när en killkompis och 5 av hans vänner plötsligen hade flyttat in till mig utan att jag vet riktigt hur det gick till. Och jag har nog aldrig haft det så bra och så roligt!

  Min son var 3 år då och han säger fortfarande (19 år nu) att det var det roligaste tiden i hans liv. Alltid någon som hade tid att leka, baka, läsa sagor osv :)
  Det pågick förvisso bara i kanske 4-5 månader, men jag gillade det verkligen. I dag vet jag inte om jag skulle palla, jag har fått ett för stort behov av att få vara ensam ibland. Men kollektiv absolut om det är rätt samling människor.

  Svar: Låter kul! :)
  Mican

  2013-02-18 | 23:43:19
  Bloggadress: http://cattasbubbla.se

Kommentera inlägget här: