moralfjant

ung & uppkäftig genushäxa

Svar på frågestund - lite blandat

Kategori: Sån är jag

Om du fick en magisk önskan som kunde göra vad som helst med en person men kan inte drabba dig själv, vad skulle du önska och på vem?

Svar: Då skulle jag välja den person i världen som har allra mest makt (vem det nu må vara). Så skulle jag önska att den här personen blev väldigt socialistisk, feministisk och normkritisk. Och jävligt intelligent för att liksom kunna behålla sin maktposition och samtidigt påverka samhället låååångt åt vänster. 
 

Vad är ditt drömyrke och vad tror du du kommer jobba som i verkligheten framöver? 

Svar: Åh mitt drömyrke är ett jobb där jag har varierade uppgifter. Det ska kretsa kring ungdomar och självkänsla, och gärna normer och jämställdhet. Kanske nån typ av projekt som åker ut till skolor och träffar ungdomar och personal, på 30 % typ. Och sen jobba på ett awesome behandlingshem för ungdomar på halvtid. (Vill inte jobba heltid om jag kan slippa gillar inte samhällets upplägg med jobba asmycket för att kunna konsumera asmycket).Vad tycker du om Ellen DeGeneres? Vilken är din favvotv-serie och varför?

Svar: Kollar typ aldrig på TV så har inte sett Ellen och kollar heller inte på nån TV-serie. Fast iofs kollar jag på Big bang boxen vi har hemma :) Och ibland tittar jag på Merlin den är mysig.

Hur tycker du en bra vän ska vara?

Svar: En bra vän ska vara allt det där vanliga folk säger (jamen snäll, lojal, visa intresse ni fattar). Men jag tycker det också är viktigt att personen är laid back, det ska liksom va möjligt att träffas en kväll och sitta och läsa i varsin bok. Med en bra vän vill jag slippa känna att jag måste agera värdinna, om ni fattar? 

Kommentarer

 • Michis säger:

  Ellen visades mellan 94-98 så det var rätt längesen kom på att du kanske va för liten dessutom :D

  Svar: Fast tror det går nu oxå, typ repriser kanske?
  Mican

  2013-01-28 | 22:11:34
  Bloggadress: http://michaeala.blogg.se

Kommentera inlägget här: