moralfjant

ung & uppkäftig genushäxa

Jag tycker att vi alla ska hindra SD och andra rassar från att sprida sin dynga

Kategori: Rasism och fascism

SLUTA HÅLLA PÅ OCH JIDDRA OM ATT VI MÅSTE LÅTA SD KOMMA TILL TALS FUCKING EVERYWHERE OCH SÄGA ATT DOM SOM VILL HINDRA DOM ÄR ODEMOKRATISKA! 
 
Så arg att jag behövde skriva med caps lock på. Usch på sånt där resonemang. Fattar ni inte att det är ni, som försvarar SD:s "rätt" att uttrycka sig, som banar väg för ett odemokratiskt samhälle? Är ni verkligen så jävla blinda för normaliseringsprocessen som sker just nu, där rasism och fascism blir allt mer rumsrent? Även Hitler va folkvald, ska ni veta. Och utnyttjade förstås detta för att underminera demokratin och sprida en bild av att vissa människor är mer värda än andra - precis som andra rassepartier kommer göra. 
 
Herregud SD är för fan inget enfrågeparti som bara vill minska invandringen. Det är en hel jävla ideologi bakom det hela som slår hårt mot såväl rasifierade som kvinnor och hbtq-personer. Desto större spelrum vi ger dem desto mer normaliserat kommer detta förakt för vissa samhällsgrupper att bli, och vi riskerar att hamna i en sits där kvinnor inte alls får fri abort eller homosexuella inte alls får gifta sig längre. FATTAR NI INTE DET?
 
 
 

Kommentarer

 • Anonym säger:

  Finns det, enligt din uppfattning, ingen som helst vettig anledning till varför SD har fått framgång?

  Svar: Nope
  Mican

  2014-04-14 | 17:10:59
 • pelle pettersson säger:

  SD kommer att vinna många röster i höst på sina förslag om pensioner och rovdjursförvaltning ,och det kan vara från folk som inte är rasister men, ser att inga andra partier bryr sig om deras hjärtefrågor.

  Svar: Haha vaaa?
  Mican

  2014-04-14 | 20:55:58
 • Torkel säger:

  Vad har SD för hjärtefrågor som "ingen annan bryr sig om" utöver invandring och liknande? Ja, SD är ju väldigt välkända för sin väldigt unika skolpolitik, ekonomiska politk och klimatpolitik, eller hur?

  2014-04-14 | 21:44:11
 • pelle pettersson säger:

  gomorron mican! Jag skämtar inte ,SD har 2 programpunkter som är hjärtefrågor för många människor; 1. rovdjursförvaltning d.v.s.skjut vargarna 2. pensioner som går att leva på,den lägsta pensionen nu är 4800 efter skatt. de här frågorna är inte särskilt viktiga för unga stadsbor,men det finns ju gamlingar och lantisar som har rösträtt. jag är medlem i Fi och röstar på dem,men vill påpeka att det här med SDs framgång är mer komplext än bara invandringspolitik.
  om t. ex.sossarna hade en bra pensionspolitik skulle SD förlora röster till dem.

  Svar: Jaha, då lärde jag mig nåt nytt idag med!
  Mican

  2014-04-15 | 06:40:57
 • Aida säger:

  Men jag orkar inte! Kan inte alla bara sluta stödja detta parti. Typ nu, bara sådär.

  2014-04-15 | 10:27:06
  Bloggadress: http://www.aidal.se

Kommentera inlägget här: