moralfjant

ung & uppkäftig genushäxa

Det finns viktigare saker att engagera sig i!

Kategori: Whatever

Om du säger det i ett argument med mej är det stor risk att jag måste göra avkall på min ickevålds-policy....
 
Nämen ärligt talat. Vad är det för jävla spån som, så fort man börjat ta upp exempel på objektifiering eller könsroller eller utseendehets eller annat  sånt, direkt måste påpeka att det är så jävla onödigt? Att folk svälter och är hemlösa och borde jag inte engagera mej i det iställer för att klaga på att modeller retuscheras?

ENGAGERA DIG SJÄLV DÅ DITT SLEM MEN GE FAN I ATT NEDVÄRDERA DET JAG BRINNER FÖR!

Människor som säger "det finns viktigare saker att fokusera på" är säkert dom som själva inte gör ett skit, egoistiska jävlar. En fucking härskarteknik för att förminska det jag gör, det är vad dom håller på med.
 
Jomen nu råkar det va så att jag tycker det är viktigt att jobba för jämställdhet (i det offentliga såväl som det privata) och för att alla ska slippa utseendeångest. Jaa om du tycker det är onödigt så fine (eller nej du är en idiot då men okej), starta upp nåt "viktigare" själv. Alla kan inte engagera sig i samma, det är bra med spridning.
 
Patetiska idioter som inte kan argumentera för sin sak, väljer att använda härskartekniker istället, typ förminskning. Usch på er obildade slemhögar.

Kommentarer

  • moa säger:

    wooooooord.

    2012-12-19 | 04:02:47

Kommentera inlägget här: