moralfjant

ung & uppkäftig genushäxa

Äckliga urdumma elaka människa DÖ

Kategori: Feminism och genus

Katrin Zytomierska vill skapa ett samhälle där tjejer bara får va smala för annars är dom fula och borde skämmas. Som vägrar inse att alla är byggda olika. Och har olika syn på vad som är hälsa (jag tycker det är sundare att va tjock och glad än smal med matångest).
 
Hon klagar på en reklambild från SATS (samma som jag lagt upp). Så här skriver det äckliga jävla aset:
 
Varför slutar man att träna och äta rätt bara för att man ser ut som en människa och inte som en best? Varför kör man inte på och bantar ner sig till att väga 55 kilo och vara snygg när man ändå insett vikten av att se ut som folk?

Josephine tycker att det är lämpligt att stå helt osminkad med stripigt hår och övertydligt svettiga kläder på en reklamaffish för SATS för på det viset visar hon minsann att hon är nöjd som hon är.
 
Vem fan i helvete vill identifiera sig med det här? Vill någon se ut så här? Feministpropaganda. Äcklig jävla feministpropagande.
 

Det här skriker hon alltså ut på sin blogg för att ge alla tjejer som väger mer än 55 kg dåligt samvete och ångest (som om dom flesta inte redan hade det). Hon motarbetar ALLT jag kämpar för, den vidriga människan.
 
Katrin är ett praktexempel på en sån typ av människa som världen skulle klara sig bättre utan - lägg dej ner och dö för fan. Nu, tack.

Kommentarer

  • Laks - den djurrättande feministen säger:

    Håller verkligen med.

    2012-11-07 | 14:56:18
    Bloggadress: http://laks.webblogg.se

Kommentera inlägget här: