moralfjant

ung & uppkäftig genushäxa

Amning in public

Kategori: Feminism och genus

FY FAN VA ÄCKLIGT! Asså tänk på oss som är runt omkring innan ni drar fram era hängiga graviditetsbröst och matar ungen. Vi har inte bett om att få se dom liksom. Ni får väl gå in på en toalett eller nåt, eller stanna hemma om ni måste mata ungen ofta och det är jobbigt att gå iväg. Det blir ju liksom upprörande att dra fram dom för brösten är ju sexuella, tänk om snubbarna skulle dra fram sina kukar lite här o var?

Ja. Fast nej. 
 
Låt folk amma när det behövs. Du kan väl kolla åt ett annat håll, om du inte vill se det? Mammor ska väl inte behöva trippa på tå runtomkring, för att nån uppfattar deras bröst som sexiga/äckliga och provoceras? Är nog tillräckligt jobbigt att ta hand om ungen ändå, så att dessutom skambelägga amning in public - no way!

Varför är kvinnobröst så sexualiserade? Dom är ju egentligen till för att mata ungar, inte för att va nåt slags förlängt könsorgan.
 
Jag är så trött på all jävla prydhet och kroppsäckel. Vaför är nakna kroppar så provocerande? Och när dom är nakna i ett naturligt sammanhang (typ amning) varför bryr sig folk? Hur fan kan det va så hemskt? Jag fattar inte det.


 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: