moralfjant

ung & uppkäftig genushäxa

Jämställdhetsdiskussionen är inte ny

Kategori: Feminism och genus

Redan 1951 kom fosrkare, läkare och juridiker fram till att bristande jämställdhet i samhället beror på att vi fostrar pojkar och flickor till att bete sig olika. Läs själva då, så får ni se...va säger ni nu om genushäxor vavavava?
 
 
 
Från Boken om kvinnan (1951)

Kommentarer

 • John säger:

  Varför är det återkommande temat i din blogg att du ska undervisa? Varför förutsätter du att andra människor inte vet saker, din nedlåtande idiot?


  Svar: Men ditt jävla praktpucko! Om du e så jävla upplyst kan du ju slå på TVn istället. Eller ba njuta av allt du vet.Det här inlägget va dessutom nåt jag själv inte hade nån aning om för några dar sen.
  Mican

  2012-10-21 | 08:54:20
 • Carl_Elvis säger:

  Men John, om man antar det motsatta - att alla människor redan vet allt - så kan man ju låta bli att ge ut böcker, blogga, sända nyhetsprogram och sånt. Varför inte dra det lite längre? Vi kan lägga ner skolväsendet och universiteten också! Fatta vilka besparingar på skattepengarna vi kan göra, OH MY GOD!
  Nävars, allvarligt skämtat så är det ju inte så det funkar. Så du kanske skulle ta och nyttja skatten du (kanske) betalat in och ta en kurs på universitetet. Genusvetenskap kanske är ett ämne du inte kan allt om? Kram!

  2012-10-25 | 20:11:10

Kommentera inlägget här: