moralfjant

ung & uppkäftig genushäxa

DÖÖÖ en hemsk död nedskräpare!

Kategori: Whatever

Jag blir helt sjukt otroligt fett pissed på er som lite nonchalant slänger er fimp på marken eller ölburk i busken. Allra värst är ni som lämnar skräp i skogar och naturreservat. SKÄMS FÖR FAAAAN!

Fattar ni inte hur jävla blåsta och lata och egoistiska och naturhatande ni är? Varför kan ni inte stoppa skräpet i papperskorgen eller fickan om ni inte ser en papperskorg? Varför? Varför ska nån annan behöva plocka upp efter er? Jag blir helt ärligt så sjuuukt ledsen när jag går i skogen och ser skräp. Det är liksom helig mark för mig. Så även om ni inte bryr er om naturen, kan ni väl göra en insats för andra som tycker det är viktigt? Snälla söta med socker på?

Och kom fan inte med argumentet att det är bra att slänga skräp för annars skulle inte skräpplockarna ha nåt jobb. Isåfall är det väl bra att folk våldtar och mördar för annars skulle ju inte poliserna ha ett jobb. 

Kommentarer

  • Tatiana säger:

    JAAAAAA! Antligen nan annan som tycker som jag angaende detta. Las min blogg some jag skrev forra aret om att slanga skrap i naturen........(om du orkar o vill).
    http://fargosisters.com/serendipity/archives/1355-Lake-and-Trash.html

    2013-02-13 | 13:10:06
    Bloggadress: http://www.fargosisters.com

Kommentera inlägget här: