moralfjant

ung & uppkäftig genushäxa

Poly = fett najs

Kategori: Feminism och genus

Det är ju emot naturen att vara kär i fler än en person åt gången. De som lever i polyamorösa förhållanden (där det är flera partners än två inblandade) kan faktiskt inte må riktigt bra. Det måste handla om nån form av sexmissbruk eller nåt. Och fatta all svartsjuka som måste uppstå! Fan trohet och kärlek ska vara mellan 2 personer, en man och en kvinna!

Ehm. Asså. Nej.

Dagens nyheter skrev en artikelserie om poly för någon vecka sen (superbra!). Tyvärr finns det ju möjlighet för insändare, och ännu mer tyvärr så finns det ju narrar från medeltiden som skriver dit. Och som skriver nåt argument i stil med texten högst upp. Fan är svenska folket så jävla blåsta och trångsynta verkligen?
 
All kärlek är bra kärlek. Bara för att du inte kan bli kär i flera samtidigt, betyder det inte att andra inte kan det. Och bara för att du lider av svartsjuka, betyder det inte att andra gör det. Du måste lära dig att inte bestämma vad som är bäst för andra, för du fattar inte det. Och även om det nu i vissa fall skulle röra sig om att bara ha sex och inte vara "romantisk kärlek", vad fan spelar det för roll då? Sex är också najs. Om du tycker poly är konstigt eller fel är det för att du är trångsynt. Ifrågasätt dina värderingar!
 
Jag tror att det återigen rör sig om förändringens chock. Det var samma reaktioner när homosexualitet började diskuteras flitigt, tills folk helt enkelt vande sig och insåg att två av samma kön visst kan vara kära (utom de allra mest puckade grottfolken). Snart kommer de flesta halvsmarta människor att inse att poly är fett najs, eller åtminstone helt okej.
 
 
Och titta jag hittade en fyra år gammal artikel om ämnet  :)
http://hd.se/mer/2008/11/29/paret-som-aelskar-att-aelska-flera/
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: