moralfjant

ung & uppkäftig genushäxa

Ingenting bra kommer av att upplysa folk om risker med fetma

Kategori: Skönhetsideal och fulfobi

Lady Dahmer skriver om fettförakt och hur trött hon är på människor som ska komma med så kallade "välmenande råd" till tjockisar om hur dom borde leva och vad dom borde äta och inte äta. Så klockrent inlägg. Men vad tror ni händer i kommentarsfältet?

FETTFÖRAKTET VISAR SIG!

Människor börjar upplysa om hur farligt det är att vara tjock och att vi inte ska uppmuntra folk att vara ohälsosamma och jadajada och jag vill bara slå dom i huvet med en stekpanna!!!!!!! Vafan liksom. Så jag fick skriva en egen kommentar till alla idioter:

Alltså typ alla vet vad som är hälsosamt och inte. Det finns ingen mening i att "upplysa" människor om risker med fetma. Det enda det bidrar till är att spä på redan rådande tjockisförakt i samhället - att skambelägga överviktiga.

Alltså du kan ju undra över varför folk "väljer" att vara tjocka (och med väljer att vara tjock menas att inte hela tiden ursäkta sig och må dåligt över sin vikt?), på samma sätt som nån annan kan undra över hur tjejer kan vilja ha sex innan äktenskapet. MEN VARFÖR I HELVETE MÅSTE DU SÄGA VAD DU TÄNKER HELA JÄVLA TIDEN!!!!?

En får faktiskt fundera över vad det kommer innebära att uttrycka sin åsikt, vad den egentligen tillför. Det går inte att gömma sig bakom "jag är bara ärlig" eller "jag vill ju väl!" när resultatet av din ordspya blir att spä på fettföraktet i samhället.

INGENTING BRA KOMMER AV ATT UPPLYSA FOLK OM RISKER MED FETMA! Och ni som tror att det är farligt att kritisera fettfobin i samhället & lobba för att feta ska ses som värdefulla människor - vad är fel i era huvuden? Tror ni allvarligt talat att fetman kommer att öka och vi alla kommer dö bara för att folk slutar skämmas för sin övervikt?

Ni är ju förfan helt jävla blåsta, bara håll käften och stoppa upp fettföraktet i röven.

Kommentarer

 • Fine säger:

  FUCK. YEAH.

  2013-10-29 | 09:41:27
  Bloggadress: http://libertine.blogg.se
 • peachbeast säger:

  Klockrent!

  2013-10-29 | 11:55:58
  Bloggadress: http://supermancat.blogspot.com
 • Anna säger:

  Hej,
  har du någon mejladress om man vill skicka en fråga till dej? :)

  Svar: Du kan skicka den till moralfjant@gmail.com :)
  Mican

  2013-10-29 | 12:24:17
 • Angelica säger:

  Det är som om de inbillar sig att någon kunnat missa att övervikt kan vara dåligt för hälsan. Vilket är omöjligt. INGEN i dagens samhälle kan missa hälsohetsen. INGEN kan missa alla råd om hur man bäst går ner i vikt, äter rätt och tränar bäst. Så ett sjuttioelfte råd om just detta kommer inte ge någon en jävla uppenbarelse om de måste gå ner i vikt för sin hälsas skull. Möjligen kan det leda till att någon vill gå ner i vikt pga självhatet en sådan kommentar väcker men det har ju inget att göra med att vara hälsosam.

  Svar: Men visst!
  Mican

  2013-10-29 | 13:14:17
  Bloggadress: http://www.whirlwind.nu

Kommentera inlägget här: