moralfjant

ung & uppkäftig genushäxa

Killar blir våldtagna av tjejer vettni

Kategori: Våldtäkt, sex och sånt

Sant eller falskt?
 
- Killar kan inte bli våldtagna av tjejer...
 
...FALSKT!
 
FETASTE MYTEN! Och det är en jävligt skadlig myt för den stigmatiserar manliga våldtäksoffer som fan. De misstros, skrattas åt, tas inte på allvar om de berättar att en kvinna utnyttjat dem sexuellt. Inte bara av "vanliga" människor, utan även av rättsväsendet. Det är så jävla skevt att jag typ bara vill skrika MYYYYYT så trumhinnorna sprängs på dom som snackar om att killar inte kan bli våldtagna. Dom som höhö:ar "Hur fick han stånd då om han inte ville öhöhö" för dels så behöver ju inte en våldtäkt innebära att penetrera en fitta med en kuk och dels så går det att ha stånd även fast en inte är sexuellt upphetsad.
 
Tänker spontant på typ morgonstånd. Om en flickvän typ börjar rida/runka/suga på sin sovande pojkvän (som ej gett tillåtelse till detta, uttryckt en vilja om att det ska ske) så ÄR DET VÅLDTÄKT! 
 
Våldtäkt handlar inte alltid om fysisk styrka heller, även en snubbe som är starkare än en tjej kan bli våldtagen av henne. Särskilt i relationer då det kan handla om känslospel och manipulering och psykisk press. Jag är övertygad om att många flickvänner och fruar har våldtagit sina killar. Det är en skam att dom aldrig ställs inför rätta.
 
 

Kommentarer

 • Frank säger:

  Lika mycket myt som att det finns en mödomshinna antar jag?

  Jag antar att det finns fler killar än jag som sover så hårt som jag gör. Jag skulle inte märka om någon började rida mig, å det har faktiskt hänt en gång utan att jag vaknade vad jag vet..

  Svar: Japp du har läst på märker jag. Nån hinna i fittan finns inte, det är en slidkrans som kan vidga sig (men ingen hinna som spricker!).
  Att någon har sex med en medan en sover är våldtäkt. Om parterna inte kommit överens om att sov-sex är nåt de ska testa.
  Mican

  2013-10-03 | 08:03:10
  Bloggadress: http://devlog.knarf.se/
 • Torkel säger:

  "Hur kan han få stånd om han inte vill?"
  Tja, är inte så jävla svårt, är bara att tvångsmata honom med Viagra.

  Vad jag dock tror kan vara mer omfattande och som kan ha ännu värre konsekvenser för manliga våldtäktsoffer är om de blir våldtagna av en annan man, framförallt har jag hört om homosexuella män eftersom de då blir bemötta med "vadå, du gillar väl sånt?"

  Svar: Ja, det kan nog vara minst lika jobbigt!
  Mican

  2013-10-03 | 15:52:04
 • Torkel säger:

  Minns under en samhällskunskapslektion i gymnasiet då läraren snackade skämtsamt om någon kvinna som ständigt slog sin man så han hamnade på sjukhuset, är lite samma sak där även om det inte handlade om våldtäkt. Oavsett kvinnosyn skulle nog ingen lärare våga rent ut skämta på det sättet om kvinnomisshandel inför sina elever

  Svar: Vilken idiot till lärare.
  Mican

  2013-10-03 | 15:59:50
 • Torkel säger:

  Det tråkiga var ju att han var en bra och rolig lärare på alla andra sätt :(

  2013-10-03 | 17:42:32

Kommentera inlägget här: