moralfjant

ung & uppkäftig genushäxa

Jag önskar jag var modigare

Kategori: Feminism och genus

Asså SOMMAR! BADA! FREEDOM! NJUTNING! JORDGUBBAR! Amen ni fattar. Livet är härligt just nu. 
 
Och grejen med sommar och värme är såhär: Jag älskar att bada. Mer än nån av er, det lovar jag. MEN JAG HATAR JÄVLA BIKINIÖVERDELSKIT. Det är så obehagligt. Jag önskar verkligen att jag vågade bada utan den, men det gör jag inte. 

Fuck äckelskitpatriarkat där kvinnors bröst är sexualiserade. Så trött på skiten. 
 
Badar du topless?

Kommentarer

 • pelle pettersson säger:

  hej mican,ta av den ,låt inte idioterna bestämma.. det är nog bara jobbigt de första tre gångerna..var modig och hjälp till att ändra normen.pepp

  Svar: Tack för peppen!
  Mican

  2014-07-26 | 07:55:00
 • honungsbi säger:

  Jag solade topless för första gången förra veckan. Var sjukt läskigt och jag gömde mig lite bakom en bok haha!

  Svar: WOW! Kommer du göra det igen?
  Mican

  2014-07-26 | 19:48:41
  Bloggadress: http://honungsbi.wordpress.com
 • Mys säger:

  badade iklädd baddräkt men rullade ner den efteråt när jag picniccade, låg på handduken, pratade ahmen du fattar did nothing special i söndags. solar alltid topless utanför min lägenhet. anyways så fick jag blickar av två unga män cirka 20 bast som tittade en snabbis och flinade. jag stirrade mest tillbaka och kände "fuck you guys". tutthållare är så jävla jobbiga och obehagliga, tänker inte ha på mig det bara för att slippa blickar av andra. project avsexualisering.

  Svar: Project Avsexualisering!!! Det gillar jag :D
  Mican

  2014-07-29 | 14:13:06
 • Marie säger:

  Jag badade, solade och myste topless på en folkfull strand för första gången nu i juli. Det kändes SÅ. JÄVLA. MAKT! Det var några pre-teen flickor som kollade snett och fnittrade, men jag kände mest att de BEHÖVER se att man kan vara precis som alla andra även utan tygbitar för brösten! Nä, jag låter mina halvhängiga, 19-åriga E-kupor hänga fritt fortsatt..! Love you Mican! <3 Du är en stor motivation och jag vill bara ge dig en fet kram för att du verkar så j*vla go!

  Svar: ÅH VA GRYMT! Blev peppad!
  Tack fina du, det värmer verkligen att höra! <3 KRAM TBKS!
  Mican

  2014-07-29 | 22:21:26
  Bloggadress: http://kusken.vimeddjur.se
 • greta säger:

  Jag badar naken på landet på klipporna. Till en början var jag väldigt noga med att ingen skulle se och försäkrade mig om att det inte fanns någon i närheten. Ju mer jag badar desto mindre bryr jag mig, en orkar liksom inte vara på sin vakt. De flesta som ser en bryr sig inte heller. Tycker du borde börja försiktigt och tryggt :)

  Svar: Yeeey! Jag testade faktiskt bada topless bland lite gamlingar o småbarnsfamiljer, gick bra :)
  Mican

  2014-08-02 | 23:07:54
 • Matilda säger:

  Solar visserligen inte så mycket då det är ungefär det tråkigaste jag vet men när jag väl gjorde det en gång i somras så var det faktiskt topless! Dock var det inte mycket folk men ändå. Kändes otroligt skönt. Det skulle nog dock krävas mer innan jag gjorde det på en fullsatt badstrand i Sverige, utomlands känns mer fritt, där är det ju inte alls så ovanligt att man ser massa topless.

  Svar: Håller med, är lättare utomlands
  Mican

  2014-08-12 | 11:57:01
 • Me säger:

  Men ta på dig nåt bekvämare då. Linne/ avklippt linne. Finns faktiskt badkläder för kvinnors överkroppar som inte har byglar till och med.

  Svar: Men sluta få det att låta som att jag är problemet. Det ÄR knäppt att tjejer förväntas täcka brösten, vara sig du insett det eller inte.
  Mican

  2014-08-29 | 22:33:46
 • John säger:

  När jag och tjejen går till stranden kör hon alltid topless. Hon bryr sig inte så mycket och tycker att det är luftigt och skönt. Sen blir ju brännan jämnare också. Tror du blir van efter ett tag. Det är nervöst första gångerna säger min tjej. Vi brukar ibland även åka till nakenbadstränder. Det är ännu mer nervöst, men ännu mer skönt. Där är det faktiskt skönare stämning än på en "vanlig" strand.

  Svar: Alltid velat prova nudiststrand :)
  Mican

  2014-09-18 | 13:54:30

Kommentera inlägget här: